Herbergier Piershil

Herbergier
Adres Voorstraat 20
3265 BV Piershil
ZorgtypeDementie
ZorgprofielVV 5, VV 6, VV 7
ZorgduurPermanent verblijf
Beschikbaarheid
Vanaf prijs per maand
Appartement grootte in m227-53 m2
AanbiederHerbergier
Echtparen?Nee
Huisdieren? Nee
24 uurs zorg?Ja
Aantal appartementen16
Zorghotel?Nee
Zorgvakantie?Nee
Services en DienstenService kosten algemene ruimtes, Activiteiten/Welzijn, Wassen van kleding en linnengoed, Eten & drinken, Gas, water, licht, Tv Internet
Overig
Keurmerk

Omschrijving van Herbergier Piershil

Onze Herbergier 'staat' op het eiland de Hoeksche Waard, in de dorpskern van Piershil dat valt onder de gemeente Korendijk. Piershil is een klein dorpje in een landelijke omgeving met zo'n 1650 inwoners. Het dorp ligt op nog geen half uur rijden van Rotterdam.

Het pand waarin de Herbergier is gevestigd, is een monumentaal boerenhuis dat volledig verbouwd en aangepast is. Nu doet het dienst als thuis voor 16 gasten met geheugenproblemen. Een prachtige plek, met mooi aangelegde tuin in een rustiek dorpje.

Herbergier Piershil telt 16 kamers, variërend in grootte van 27 m2 tot 53 m2. Elke kamer heeft een eigen badkamer met douche, wastafel en toilet. Om het de gasten zo aangenaam mogelijk te maken, kan de kamer naar eigen smaak worden ingericht. Op de begane grond bevinden zich vijf kamers en de gezamenlijke woonkamer met open keuken. Op de eerste verdieping zijn zeven kamers en op de derde verdieping vier. De Herbergier is rolstoeltoegankelijk en voorzien van een lift. Over maaltijden of de was hoeft familie zich niet druk te maken. Onze verzorging is inclusief dagelijks versbereide maaltijden en wasservice.

Deze omschrijving aanpassen?

Ervaringen

Nog geen ervaringen

Voeg een ervaring toe

Je emailadres is alleen ter verificatie, je krijgt geen emails van ons

Contactgegevens

Voorstraat 20
3265 BV Piershil

Neem contact op met Herbergier Piershil

Voordelen van Claimen

  • Zelf uw vermelding beheren
  • Reageren op beoordelingen
  • Logo en afbeeldingen toevoegen

Nieuwe klant


Bestaande klant

Wijziging voorstellen

Gegevens

Specificaties

Advertenties

Wij gebruiken cookies en diensten van derden om ervoor te zorgen dat u de best mogelijke ervaring op onze website heeft.