Herbergier Oudenbosch

Herbergier
Adres Aloysiushof 68
4731 PL Oudenbosch
ZorgtypeDementie
ZorgprofielVV 5, VV 6, VV 7
ZorgduurPermanent verblijf
Beschikbaarheidop aanvraag
Vanaf prijs per maandop aanvraag
Appartement grootte in m230-57 m2
AanbiederHerbergier
Echtparen?Nee
Huisdieren? Nee
24 uurs zorg?Ja
Aantal appartementen16
Zorghotel?Nee
Zorgvakantie?Nee
Services en DienstenService kosten algemene ruimtes, Activiteiten/Welzijn, Wassen van kleding en linnengoed, Eten & drinken, Gas, water, licht, Tv Internet
Overig
Keurmerk

Omschrijving van Herbergier Oudenbosch

Herbergier Oudenbosch biedt mensen met geheugenproblemen een warme, huiselijke, vertrouwde en veilige omgeving. U voert als bewoner samen met uw familie of vertegenwoordiger regie over uw leven en benodigde zorg.

Herbergier Oudenbosch is een plek waar geleefd, geliefd, geleerd en gewerkt wordt in een sfeer van nabijheid en veiligheid. Waar u zich als bewoner écht thuis voelt en waar u gezien wordt zoals u bent. Het is een plek waar je je als familie, vriend of kennis van de bewoner vertrouwd voelt.

Bij ons staat het dagelijks leven centraal en we ‘draaien met elkaar een huishouden’. We delen met elkaar alledaagse en bijzondere momenten: van samen koffie drinken, een wandeling maken, een boodschap doen tot het vieren van hoogtijdagen en het maken van een uitstap.

Herbergier Oudenbosch is gevestigd in het voormalig broederhuis St. Joseph in Oudenbosch. Het huis maakt onderdeel uit van het rijke cultuurerfgoed van Oudenbosch. Het is verbonden door middel van een luchtbrug met de kapel St. Louis en ligt aan de rand van de dorpskern tegen het Arboretum van Oudenbosch.

In het huis bevinden zich 16 ruime kamers en een logeerkamer verdeeld over 3 verdiepingen. U heeft een kamer variërend van 30 tot 57 m2, met een eigen badkamer voorzien van douche, wastafel en toilet. U kunt deze ruimte naar eigen wens inrichten.

Centraal in het huis ligt de woonkamer met grote gezamenlijke keuken met originele glas-in-lood ramen en togen van de oude kapel. De woonkamer nodigt uit tot ontmoeting en staat in directe verbinding met een groot terras en tuin.

Deze omschrijving aanpassen?

Ervaringen

Nog geen ervaringen

Voeg een ervaring toe

Je emailadres is alleen ter verificatie, je krijgt geen emails van ons

Contactgegevens

Aloysiushof 68
4731 PL Oudenbosch

Neem contact op met Herbergier Oudenbosch

Voordelen van Claimen

  • Zelf uw vermelding beheren
  • Reageren op beoordelingen
  • Logo en afbeeldingen toevoegen

Nieuwe klant


Bestaande klant

Wijziging voorstellen

Gegevens

Specificaties

Advertenties

Wij gebruiken cookies en diensten van derden om ervoor te zorgen dat u de best mogelijke ervaring op onze website heeft.