Herbergier Heythuysen

Herbergier
Adres Notaris Ruttenlaan 19
6093 CP Heythuysen
ZorgtypeDementie, Revalidatie
ZorgprofielVV 5, VV 6, VV 7, VV 8, VV 9, VV 10
ZorgduurPermanent verblijf
Beschikbaarheidop aanvraag
Vanaf prijs per maandop aanvraag
Appartement grootte in m233-51 m2
AanbiederHerbergier
Echtparen?Nee
Huisdieren? Nee
24 uurs zorg?Ja
Aantal appartementen15
Zorghotel?Nee
Zorgvakantie?Nee
Services en DienstenService kosten algemene ruimtes, Activiteiten/Welzijn, Wassen van kleding en linnengoed, Eten & drinken, Gas, water, licht, Tv Internet
Overig
Keurmerk

Omschrijving van Herbergier Heythuysen

Herbergier Heythuysen is gevestigd in de voormalige basisschool de Beukenhof, gelegen aan de Notaris Ruttenlaan 19 in Heythuysen, en ligt op 2 minuten loopafstand van het centrum van het prachtige kerkdorp Heythuysen in Limburg. Binnen onze Herbergier doen wij er alles aan om het leven van de bewoners, die 24/7 begeleiding nodig hebben zo aangenaam mogelijk te maken. De bewoners van Herbergier Heythuysen zijn mensen met geheugenproblemen die niet meer zelfstandig kunnen wonen. We gaan uit van hun mogelijkheden en passen ons aan, aan de levensbehoeften van onze bewoners. Wij stimuleren hen om zo lang mogelijk zelfstandig te blijven en om mee te doen aan de dagelijkse activiteiten binnen onze Herbergier. Hun familie kan binnenlopen wanneer ze dat willen en wordt betrokken in de gewenste begeleiding van onze bewoners.

Elke bewoner heeft een eigen kamer die naar eigen smaak kan worden ingericht. De Herbergier is volledig rolstoeltoegankelijk en is voorzien van een lift. Hiermee kan de 1e en 2e etage bereikt worden. De kamers variëren van 33 tot 51m² en beschikken allemaal over een eigen douche en toilet. Op de benedenverdieping bevinden zich 5 kamers, de ruime algemene woonkamer met keuken en in het linker gedeelte de woning van de zorgondernemers. Op de 1e verdieping bevinden zich 8 kamers, en op de 2e verdieping nog eens 2 kamers en de logeerkamer.

Deze omschrijving aanpassen?

Ervaringen

Nog geen ervaringen

Voeg een ervaring toe

Je emailadres is alleen ter verificatie, je krijgt geen emails van ons

Contactgegevens

Notaris Ruttenlaan 19
6093 CP Heythuysen

Neem contact op met Herbergier Heythuysen

Voordelen van Claimen

  • Zelf uw vermelding beheren
  • Reageren op beoordelingen
  • Logo en afbeeldingen toevoegen

Nieuwe klant


Bestaande klant

Wijziging voorstellen

Gegevens

Specificaties

Advertenties

Wij gebruiken cookies en diensten van derden om ervoor te zorgen dat u de best mogelijke ervaring op onze website heeft.