Herbergier Grathem

Herbergier
Adres Brugstraat 52
6096 AC Grathem
ZorgtypeDementie
ZorgprofielVV 5, VV 6, VV 7, VV 8, VV 9, LG 6
ZorgduurPermanent verblijf
Beschikbaarheidop aanvraag
Vanaf prijs per maandop aanvraag
Appartement grootte in m2
AanbiederHerbergier
Echtparen?Nee
Huisdieren? Nee
24 uurs zorg?Ja
Aantal appartementen15
Zorghotel?Nee
Zorgvakantie?Nee
Services en DienstenService kosten algemene ruimtes, Schoonhouden appartement, Activiteiten/Welzijn, Wassen van kleding en linnengoed, Eten & drinken, Gas, water, licht, Tv Internet
Overig
Keurmerk

Omschrijving van Herbergier Grathem

In onze Herbergier spreken wij liever niet over een doelgroep. Wij vinden het belangrijker om het over onze individuele gasten te hebben. Wel is het zo dat binnen Herbergier Grathem er sprake is van gemeenschappelijk aspect bij de gasten en dat is dat zij allen in meerdere of mindere mate lijden aan geheugenproblemen. Dit kan zowel een vorm van dementie zijn als andersoortige geheugenproblemen. Herbergier Grathem staat voor zowel ouderen als jongeren open. De gasten binnen onze Herbergier zijn niet meer in staat om, zonder de beschutting van Herbergier Grathem, zelfstandig te wonen. Zij hebben in het dagelijks leven ondersteuning en begeleiding nodig.

Herbergier Grathem ligt binnen de bebouwde kom aan de rand van het dorp, op loopafstand van een prachtig natuurgebied. Het dorp Grathem (gemeente Leudal) is uitstekend bereikbaar. De geheel verbouwde monumentale carr├ęboerderij beschikt over 15 verschillende kamers, 2 logeerkamers, een patio, een sfeervolle keuken met moderne, goed geoutilleerde apparatuur en een gezellige, huiselijke centrale woonkamer. Aan de achterzijde bevindt zich een tuin die ruimte biedt aan zowel een verblijf voor kleine dieren als een siertuin. Van hieruit heeft men een prachtig uitzicht op het landschap met twee kasteeltjes.

Deze omschrijving aanpassen?

Ervaringen

Nog geen ervaringen

Voeg een ervaring toe

Je emailadres is alleen ter verificatie, je krijgt geen emails van ons

Contactgegevens

Brugstraat 52
6096 AC Grathem

Neem contact op met Herbergier Grathem

Voordelen van Claimen

  • Zelf uw vermelding beheren
  • Reageren op beoordelingen
  • Logo en afbeeldingen toevoegen

Nieuwe klant


Bestaande klant

Wijziging voorstellen

Gegevens

Specificaties

Advertenties

Wij gebruiken cookies en diensten van derden om ervoor te zorgen dat u de best mogelijke ervaring op onze website heeft.