Herbergier Gees

Herbergier
Adres Dorpsstraat 66
7863 PD Gees
ZorgtypeDementie
ZorgprofielVV 5, VV 6, VV 7, VV 8, VV 9, VV 10, LG 6
ZorgduurPermanent verblijf
Beschikbaarheidop aanvraag
Vanaf prijs per maandop aanvraag
Appartement grootte in m2
AanbiederHerbergier
Echtparen?Nee
Huisdieren? Nee
24 uurs zorg?Ja
Aantal appartementen15
Zorghotel?Nee
Zorgvakantie?Nee
Services en DienstenService kosten algemene ruimtes, Activiteiten/Welzijn, Wassen van kleding en linnengoed, Eten & drinken, Gas, water, licht, Tv Internet
Overig
Keurmerk

Omschrijving van Herbergier Gees

In Herbergier Gees wonen mensen. Ze kijken televisie. Genieten van de tuin. Luisteren naar muziek. Ze staren naar de wolken die voorbij drijven. Ze doen dingen die u thuis ook doet. We doen gewoon en zijn met elkaar en er voor elkaar.

In Herbergier Gees zijn vijftien appartementen voor mensen met dementie. De zorgondernemers wonen zelf ook in Herbergier Gees. Samen met een team enthousiaste medewerkers zorgen zij ervoor dat het hun bewoners aan niets ontbreekt. Medewerkers, ondernemers en bewoners vormen samen een gedeeld huishouden. Een thuis voor de bewoners en de ondernemers en een tweede thuis voor de medewerkers.

Herbergier Gees dankt haar ruime opzet aan haar vroegere bestemming: het was ooit een melkfabriek en korenmalerij, met veel grond om het pand. Een grote schuur, waar vroeger de voorraden werden opgeslagen, geeft nog duidelijk aan dat het hier om een bedrijf met een agrarisch bestemming ging.

De bewoners van Herbergier Gees hoeven niets en volgen hun eigen ritme, zo is er ‘s ochtends alle tijd om te ontbijten. Wie dat wil en kan, helpt mee met koken of boodschappen doen.

De medewerkers zijn werkelijk geïnteresseerd in wie de bewoner is en wat zijn/haar voorkeuren en wensen zijn. Zwemmen, theaterbezoek, naar een boekwinkel, samen naar een discussieprogramma op tv kijken, het kan allemaal. In Herbergier Gees is alles gericht op een goed leven. De bewoners kunnen hier het einde van hun leven blijven wonen. Verwanten en vrienden zijn altijd welkom en kunnen als ze dat willen rustig een hapje mee eten.

Deze omschrijving aanpassen?

Ervaringen

Nog geen ervaringen

Voeg een ervaring toe

Je emailadres is alleen ter verificatie, je krijgt geen emails van ons

Contactgegevens

Dorpsstraat 66
7863 PD Gees

Neem contact op met Herbergier Gees

Voordelen van Claimen

  • Zelf uw vermelding beheren
  • Reageren op beoordelingen
  • Logo en afbeeldingen toevoegen

Nieuwe klant


Bestaande klant

Wijziging voorstellen

Gegevens

Specificaties

Advertenties

Wij gebruiken cookies en diensten van derden om ervoor te zorgen dat u de best mogelijke ervaring op onze website heeft.