Herbergier Etten-Leur

Herbergier
Adres Bisschopsmolenstraat 162
4876 AS Etten-Leur
ZorgtypeDementie, Somatiek /Lichamelijke klachten
ZorgprofielVV 5, VV 6, VV 7, VV 8, VV 9, VV 10, LG 6
ZorgduurPermanent verblijf
Beschikbaarheidop aanvraag
Vanaf prijs per maandop aanvraag
Appartement grootte in m230-68 m2
AanbiederHerbergier
Echtparen?Ja
Huisdieren?
24 uurs zorg?Ja
Aantal appartementen17
Zorghotel?Nee
Zorgvakantie?Nee
Services en DienstenService kosten algemene ruimtes, Activiteiten/Welzijn, Wassen van kleding en linnengoed, Eten & drinken, Gas, water, licht, Tv Internet
Overig
Keurmerk

Omschrijving van Herbergier Etten-Leur

Herbergier Etten-Leur is een kleinschalige woonvorm voor mensen met geheugenproblemen. Welzijn en kwaliteit van leven staat bij ons centraal.

Onze gasten vinden bij ons een nieuw thuis; een huiselijke omgeving waar aandacht, liefde en respect voor elkaar de sfeermakers zijn. Als zorgondernemers wonen we zelf ook in de Herbergier. Zo zorgen we voor continuïteit van goede zorg en korte communicatielijnen met betrokkenen, zonder een wirwar aan administratie en regels.

Samen met onze enthousiaste en ervaren medewerkers stemmen we de zorg zo af dat onze gasten zoveel mogelijk gewoon kunnen blijven wonen en leven, tot aan hun levenseinde. Er is ruim voldoende personeel aanwezig om hierin mee te bewegen met onze gasten. Dit alles maakt onze zorg zo bijzonder, terwijl het eigenlijk zo gewoon is!

Herbergier Etten-Leur is gevestigd in een bijzonder historisch gebouw uit 1870 met mooie karakteristieke elementen. Het ligt gunstig gelegen op loopafstand van het centrum waar vele winkelvoorzieningen, restaurants en terrasjes zijn.

Er zijn 17 appartementen.Iedere gast heeft zijn eigen appartement. Deze varieren van 30 tot ca. 68 m2. Het appartement is voorzien van een eigen badkamer met douche, toilet en wastafel. Daarnaast hebben alle appartementen monumentale elementen. Gasten mogen hun appartement geheel naar eigen smaak indelen om het zoveel mogelijk hun eigen thuis te maken. Familie en vrienden zijn altijd welkom om mee te eten of eventueel te blijven logeren.

Door de ruime appartementen is het eventueel ook mogelijk om samen met je partner een appartement te huren.

Deze omschrijving aanpassen?

Ervaringen

Nog geen ervaringen

Voeg een ervaring toe

Je emailadres is alleen ter verificatie, je krijgt geen emails van ons

Contactgegevens

Bisschopsmolenstraat 162
4876 AS Etten-Leur

Neem contact op met Herbergier Etten-Leur

Voordelen van Claimen

  • Zelf uw vermelding beheren
  • Reageren op beoordelingen
  • Logo en afbeeldingen toevoegen

Nieuwe klant


Bestaande klant

Wijziging voorstellen

Gegevens

Specificaties

Wij gebruiken cookies en diensten van derden om ervoor te zorgen dat u de best mogelijke ervaring op onze website heeft.