Herbergier Elst

Herbergier
Adres Rivierpolder 4
6661 MG Elst
ZorgtypeDementie
ZorgprofielVV 4, VV 5, VV 6, VV 7, VV 8
ZorgduurPermanent verblijf
Beschikbaarheidop aanvraag
Vanaf prijs per maandop aanvraag
Appartement grootte in m2
AanbiederHerbergier
Echtparen?Nee
Huisdieren? Ja
24 uurs zorg?Ja
Aantal appartementen15
Zorghotel?Nee
Zorgvakantie?Nee
Services en DienstenService kosten algemene ruimtes, Activiteiten/Welzijn, Wassen van kleding en linnengoed, Eten & drinken, Gas, water, licht, Tv Internet
Keurmerk
OverigHuisdieren in overleg

Omschrijving van Herbergier Elst

Herbergier Elst bevindt zich in de prachtige nieuwbouwwijk de ‘Westeraam’ en is gelegen in de nabijheid van het centrum van Elst en ook het treinstation bevindt zich op loopafstand. Herbergier Elst is gevestigd in een monumentale, geheel verbouwde, T-boerderij met een karakteristieke uitstraling.

Alle bewoners beschikken over een ruime kamer met eigen douche en toiletruimte. Daarnaast beschikt het pand over een aantal ruimtes voor gezamenlijk gebruik. Het betreft hier een grote woonkamer die voldoende privacy biedt en tevens uitnodigt tot contact, een goed geoutilleerde keuken, een aangepaste toiletgroep, een logeerkamer en een luxe badkamer, met bubbelbad, welke ook door minder validen gebruikt kan worden.

U bepaalt uiteraard zelf hoe uw eigen kamer wordt ingericht. Rondom het pand ligt een mooie, grote tuin waar de kippen rondlopen en het heerlijk toeven is. Daarnaast is er voldoende parkeergelegenheid voor uw bezoek.

De overgang van een liefdevolle verzorging in de thuissituatie naar de beslissing dat het thuis niet meer gaat is groot en voor mensen met geheugenproblemen en hun familie vaak een moeilijk besluit. Het is veelal een keuze die men maakt uit nood. Om deze stap minder groot te maken is het van belang dat onze gasten zo gewoon mogelijk kunnen leven zoals zij dat zelf graag willen.

In Herbergier Elst bieden wij mensen met geheugenproblemen een warm en veilig thuis. Samen met ons team streven wij naar een optimale kwaliteit van leven voor onze gasten. Veiligheid, vertrouwen, eigen regie en persoonlijke aandacht staan in onze zorg en dienstverlening centraal. Onze gasten bepalen zelf hoe zij invulling geven aan hun leven. Daarom luisteren we naar onze gasten en stemmen we hun omgeving en onze zorg af op de specifieke wensen, behoeften en mogelijkheden van het individu. Hierbij betrekken we hun naasten zodat zij er op kunnen vertrouwen dat hun dierbare in goede handen is en zij met plezier op bezoek kunnen komen.

Deze omschrijving aanpassen?

Ervaringen

Nog geen ervaringen

Voeg een ervaring toe

Je emailadres is alleen ter verificatie, je krijgt geen emails van ons

Contactgegevens

Rivierpolder 4
6661 MG Elst

Neem contact op met Herbergier Elst

Voordelen van Claimen

  • Zelf uw vermelding beheren
  • Reageren op beoordelingen
  • Logo en afbeeldingen toevoegen

Nieuwe klant


Bestaande klant

Wijziging voorstellen

Gegevens

Specificaties

Wij gebruiken cookies en diensten van derden om ervoor te zorgen dat u de best mogelijke ervaring op onze website heeft.