Herbergier Doetinchem

Herbergier
Adres Dennenweg 6
7004 BS Doetinchem
ZorgtypeDementie
ZorgprofielVV 4, VV 5, VV 6, VV 7, VV 8, LG 6
ZorgduurPermanent verblijf
Beschikbaarheidop aanvraag
Vanaf prijs per maand2000
Appartement grootte in m2
AanbiederHerbergier
Echtparen?Ja
Huisdieren? Ja
24 uurs zorg?Ja
Aantal appartementen17
Zorghotel?Nee
Zorgvakantie?Nee
Services en DienstenService kosten algemene ruimtes, Activiteiten/Welzijn, Wassen van kleding en linnengoed, Eten & drinken, Gas, water, licht, Tv Internet
Overig
Keurmerk

Omschrijving van Herbergier Doetinchem

Het pand van de Herbergier ligt aan de rand van Doetinchem, een middelgrote plaats in de mooie en groene Achterhoek Oorspronkelijk was dit een lagere school, hiervan zijn authentieke elementen bewaard gebleven.

Er is ruimte voor 17 bewoners. De kamers zijn ruim en licht en variƫren in grootte. Elke kamer heeft een eigen badkamer met douche, wastafel en toilet en kunnen naar eigen smaak worden ingericht.

De gezamenlijke huiskamer, in de voormalige gymzaal, is een sfeervolle en ruime leefruimte. De keuken is zodanig gepositioneerd dat deze onderdeel uitmaakt van de huiskamer zodat bewoners zo gemakkelijk mogelijk deel uitmaken van de dagelijkse gang van zaken. Het pand heeft een ruime en besloten binnentuin, waar het goed toeven is.

Onze bewoners kunnen door een geheugenprobleem niet meer zelfstandig wonen. Wij streven naar een waardevol vervolg van hun leven, vanuit hun eigen normen en waarden. Iedereen is welkom, ongeacht afkomst of religie. Iedere bewoner is uniek.

Als de zorgvragen zwaarder worden, of er zijn (meer) hulpmiddelen nodig, zullen wij de zorg aanpassen. Dat betekent dat de bwoners in principe kunnen blijven wonen tot het einde van het leven.

Deze omschrijving aanpassen?

Ervaringen

Nog geen ervaringen

Voeg een ervaring toe

Je emailadres is alleen ter verificatie, je krijgt geen emails van ons

Contactgegevens

Dennenweg 6
7004 BS Doetinchem

Neem contact op met Herbergier Doetinchem

Voordelen van Claimen

  • Zelf uw vermelding beheren
  • Reageren op beoordelingen
  • Logo en afbeeldingen toevoegen

Nieuwe klant


Bestaande klant

Wijziging voorstellen

Gegevens

Specificaties

Advertenties

Wij gebruiken cookies en diensten van derden om ervoor te zorgen dat u de best mogelijke ervaring op onze website heeft.