Herbergier De Maashorst

Herbergier
Adres Scherpenberg 1
5411 SX Zeeland N.B.
ZorgtypeDementie
Zorgprofiel
ZorgduurPermanent verblijf
Beschikbaarheidop aanvraag
Vanaf prijs per maandop aanvraag
Appartement grootte in m233-52 m2
AanbiederHerbergier
Echtparen?Ja
Huisdieren?
24 uurs zorg?Ja
Aantal appartementen16
Zorghotel?Nee
Zorgvakantie?Nee
Services en DienstenHuishoudelijke hulp, Activiteiten/Welzijn, Wassen van kleding en linnengoed, Eten & drinken, Gas, water, licht, Tv Internet
Overig
Keurmerk

Omschrijving van Herbergier De Maashorst

Herbergier de Maashorst is een nieuw gebouwde woonboerderij waar ca. 16 mensen met geheugenproblemen 24 uur per dag aandacht krijgen. Tijd nemen om aandacht te geven, is daarbij het uitgangspunt.

Onze Herbergier dankt haar naam aan het er pal naastgelegen natuurgebied in Noord Brabant. De bewoners en de medewerkers genieten dagelijks van deze ‘achtertuin’, door op de duo-fiets het gebied te ontdekken of vanuit de luie stoel te kijken naar de schaapskudde van de buurman.

De bewoners van Herbergier de Maashorst hebben onder andere te maken met geheugenproblemen als gevolg van dementie. Hierdoor is het niet meer mogelijk om zelfstandig te wonen. Maar mensen die hun geheugen verliezen, verliezen niet hun ziel en hun gevoel. Ze leven in het hier en nu en zijn in staat om te genieten van wat hen in het moment wordt aangeboden. Dit besef is het vertrekpunt voor de manier waarop bewoners en medewerkers van Herbergier de Maashorst met elkaar omgaan. De deuren van de Herbergier zijn open, zodat bewoners altijd naar buiten kunnen als ze dat willen. Er is voldoende begeleiding om dat veilig te doen.

Deze omschrijving aanpassen?

Ervaringen

Nog geen ervaringen

Voeg een ervaring toe

Je emailadres is alleen ter verificatie, je krijgt geen emails van ons

Contactgegevens

Scherpenberg 1
5411 SX Zeeland N.B.

Neem contact op met Herbergier De Maashorst

Voordelen van Claimen

  • Zelf uw vermelding beheren
  • Reageren op beoordelingen
  • Logo en afbeeldingen toevoegen

Nieuwe klant


Bestaande klant

Wijziging voorstellen

Gegevens

Specificaties

 

Wij gebruiken cookies en diensten van derden om ervoor te zorgen dat u de best mogelijke ervaring op onze website heeft.