Herbergier De Ehze

Herbergier
Adres Hogenkampsweg 2
7218 BT Almen
ZorgtypeDementie, Somatiek /Lichamelijke klachten
ZorgprofielVV 5, VV 6, VV 7, VV 8, VV 9, VV 10, LG 6
ZorgduurPermanent verblijf
Beschikbaarheidop aanvraag
Vanaf prijs per maand2.450
Appartement grootte in m2
AanbiederHerbergier
Echtparen?Ja
Huisdieren? Nee
24 uurs zorg?Ja
Aantal appartementen16
Zorghotel?Nee
Zorgvakantie?Nee
Services en DienstenService kosten algemene ruimtes, Activiteiten/Welzijn, Wassen van kleding en linnengoed, Eten & drinken, Gas, water, licht, Tv Internet
Overig
KeurmerkRoze Loper

Omschrijving van Herbergier De Ehze

Herbergier De Ehze ligt bij het dorp Almen op de grens Achterhoek, Veluwe en Salland. Oftewel: Overijssel ligt heel dichtbij. De twaalf kamers in het Landhuis zijn stuk voor stuk anders en uniek, en meestal met een ruime woonkamer, slaapkamer en een badkamer. Natuurlijk is hier een lift. De drie kamers in het Koetshuis (begane grond) hebben tevens een pantry en een terras. Van de vijftien kamers zijn zeven kamers ook geschikt voor (echt)paren/andersoortige samenlevingsverbanden.

Professionele koks staan iedere dag garant voor verse maaltijden voor onze bewoners en hun bezoek. Met recht zijn onze maaltijden een hoogtepunt van de dag. De ondersteuning en zorg wordt verleend door professionals: verpleegkundigen, ziekenverzorgenden en andere medewerkers met oog voor de ouder wordende senior. Levenservaring en de eigen interesses zijn uiteraard leidend voor de activiteiten van de bewoners.

In onze Herbergier wonen mensen met een een vorm van dementie, die niet meer in hun eigen huis kunnen of willen wonen. Zoals elke Herbergier hebben we een aantal Kortings-kamers voor bewoners met bijvoorbeeld alleen een AOW (en eventueel klein pensioen).

De Ehze is ook geschikt voor (echt)paren, waarvan de partner eventueel geen hulp nodig heeft of alleen maar lichamelijke ondersteuning of - zorg behoeft.

Deze omschrijving aanpassen?

Ervaringen

Nog geen ervaringen

Voeg een ervaring toe

Je emailadres is alleen ter verificatie, je krijgt geen emails van ons

Contactgegevens

Hogenkampsweg 2
7218 BT Almen

Neem contact op met Herbergier De Ehze

Voordelen van Claimen

  • Zelf uw vermelding beheren
  • Reageren op beoordelingen
  • Logo en afbeeldingen toevoegen

Nieuwe klant


Bestaande klant

Wijziging voorstellen

Gegevens

Specificaties

 

Wij gebruiken cookies en diensten van derden om ervoor te zorgen dat u de best mogelijke ervaring op onze website heeft.