Herbergier Beneden-Leeuwen

Herbergier
Adres Brouwersstraat 1
6658 AD Beneden-Leeuwen
ZorgtypeDementie
ZorgprofielVV 5, VV 6, VV 7, VV 8, VV 9, LG 6
ZorgduurPermanent verblijf
Beschikbaarheidop aanvraag
Vanaf prijs per maandop aanvraag
Appartement grootte in m2
AanbiederHerbergier
Echtparen?Nee
Huisdieren? Nee
24 uurs zorg?Ja
Aantal appartementen15
Zorghotel?Nee
Zorgvakantie?Nee
Services en DienstenService kosten algemene ruimtes, Schoonhouden appartement, Activiteiten/Welzijn, Wassen van kleding en linnengoed, Eten & drinken, Gas, water, licht, Tv Internet
Overig
Keurmerk

Omschrijving van Herbergier Beneden-Leeuwen

Beneden-Leeuwen is een dorp in de gemeente West Maas en Waal, gelegen in het zuiden van de provincie Gelderland en begrensd in het noorden door de Waal en in het zuiden door de Maas. Via de diverse bruggen zijn steden als Nijmegen, Tiel, 's-Hertogenbosch en Arnhem goed te bereiken.

Het pand aan de Brouwersstraat is van oorsprong een oude herenboerderij. Het staat aan het begin van de Zandstraat, de hoofdstraat van Beneden-Leeuwen. Het is een sfeervol, statig en vriendelijk pand, waar 16 mensen kunnen neerstrijken. De kamers, variƫrend in grootte van 30 m2 tot 56 m2, zijn naar eigen smaak ingericht en hebben elk een eigen badkamer met douche, wastafel en toilet. De woonkeuken, tussenkamer en rustige voorkamer bieden veel leefruimte aan onze gasten en hun naasten. Vanuit de woonkeuken kijk je uit over onze prachtige ruime tuin en het leven van het dorp komt door het wat hoger liggen van het pand gewoon voorbij en dat geeft enorm veel plezier en een gevoel van erbij horen.

Onze gasten kunnen ten gevolge van hun geheugenproblemen niet meer zelfstandig wonen. In onze Herbergier kunnen de mensen in een warme, respectvolle woonomgeving het leven voortzetten zoals ze gewend waren gedurende hun leven, vanuit eigen tradities, normen, waarden, milieu en geschiedenis.

Deze omschrijving aanpassen?

Ervaringen

Nog geen ervaringen

Voeg een ervaring toe

Je emailadres is alleen ter verificatie, je krijgt geen emails van ons

Contactgegevens

Brouwersstraat 1
6658 AD Beneden-Leeuwen

Neem contact op met Herbergier Beneden-Leeuwen

Voordelen van Claimen

  • Zelf uw vermelding beheren
  • Reageren op beoordelingen
  • Logo en afbeeldingen toevoegen

Nieuwe klant


Bestaande klant

Wijziging voorstellen

Gegevens

Specificaties

Advertenties

Wij gebruiken cookies en diensten van derden om ervoor te zorgen dat u de best mogelijke ervaring op onze website heeft.