Herbergier Assendelft

Herbergier
Adres Veenpolderdijk 13
1566 PH Assendelft
ZorgtypeDementie
Zorgprofiel
ZorgduurPermanent verblijf
Beschikbaarheidop aanvraag
Vanaf prijs per maand1.500
Appartement grootte in m2
AanbiederHerbergier
Echtparen?Nee
Huisdieren? Nee
24 uurs zorg?Ja
Aantal appartementen16
Zorghotel?Nee
Zorgvakantie?Nee
Services en DienstenService kosten algemene ruimtes, Huishoudelijke hulp, Activiteiten/Welzijn, Wassen van kleding en linnengoed, Eten & drinken, Gas, water, licht, Tv Internet
Overig
Keurmerk

Omschrijving van Herbergier Assendelft

De Herbergier Assendelft is gevestigd op de Veenpolderdijk, direct achter het dorp Assendelft. Vlakbij de boerderij is over de Delft een brug, waarmee zeer gemakkelijk de dorpskern van Assendelft bereikt kan worden. Het sociale leven van onze bewoners speelt zich volop af in en rondom de Herbergier. Er is voldoende ruimte om te wandelen in en rondom de boerderij.

De Herbergier Assendelft heeft 16 kamers, een logeerkamer, een gemeenschappelijke woonkamer en een woongedeelte voor de zorgondernemers. Al de kamers voor onze gasten zijn voorzien van een douche en toilet. De kamers hebben verschillende afmetingen. In de boerderij bevinden zich 7 appartementen. Achter de boerderij bevindt zich een aanbouw, met in totaal 9 kamers.

Elke gast heeft een eigen kamer. U kunt deze naar eigen wens inrichten met meubels, lampen, kleden, wanddecoraties enz. De Herbergier Assendelft is volledig rolstoeltoegankelijk en heeft de beschikking over een lift. Hiermee kan de 1e en de 2e etage bereikt worden.

Deze omschrijving aanpassen?

Ervaringen

Nog geen ervaringen

Voeg een ervaring toe

Je emailadres is alleen ter verificatie, je krijgt geen emails van ons

Contactgegevens

Veenpolderdijk 13
1566 PH Assendelft

Neem contact op met Herbergier Assendelft

Voordelen van Claimen

  • Zelf uw vermelding beheren
  • Reageren op beoordelingen
  • Logo en afbeeldingen toevoegen

Nieuwe klant


Bestaande klant

Wijziging voorstellen

Gegevens

Specificaties

Wij gebruiken cookies en diensten van derden om ervoor te zorgen dat u de best mogelijke ervaring op onze website heeft.