Herbergier Assen

Herbergier
Adres Molenstraat 273
9402 JR Assen
ZorgtypeDementie
Zorgprofiel
ZorgduurPermanent verblijf
Beschikbaarheidop aanvraag
Vanaf prijs per maand2600-3600
Appartement grootte in m227-56 m2
AanbiederHerbergier
Echtparen?Ja
Huisdieren?
24 uurs zorg?Ja
Aantal appartementen17
Zorghotel?Nee
Zorgvakantie?Nee
Services en DienstenService kosten algemene ruimtes, Activiteiten/Welzijn
Overig
Keurmerk

Omschrijving van Herbergier Assen

In juni 2023 is Herbergier Assen geopend. De Herbergier is een kleinschalige woonvoorziening waar mensen met dementie liefdevolle zorg, aandacht en nabijheid ervaren. Marianne Grimberg en John Smit worden de zorgondernemers van de gloednieuwe locatie. Het pand staat midden in de groene woonwijk Noorderpark, met een nieuw gezondheidscentrum in de straat. Er zijn goede voorzieningen in de buurt en het centrum en centraal station liggen dichtbij.

De indeling Mensen die ten gevolge van hun geheugenproblemen niet meer in staat zijn om zelfstandig te wonen, kunnen in onze Herbergier het leven voortzetten zoals ze gewend zijn. Wij proberen om echt in contact te komen met onze bewoners en te versterken wat ze nog wel kunnen, met respect voor iemands eigenheid en waardigheid. De toekomstige bewoners zijn niet gebonden aan een dagritme of roosters van medewerkers.

Er zijn 17 appartementen die elke bewoner naar eigen smaak kan inrichten. Ieder appartement is voorzien van een fraaie PVC-vloer en eigen badkamer met douche, toilet en wastafel. Er zijn 3 appartementen beschikbaar voor echtparen. Net als alle Herbergiers, hanteren wij een opendeurenbeleid. De bewoners kunnen in principe gaan en staan waar ze willen, vrijheid en eigen regie is een groot goed.

Deze omschrijving aanpassen?

Ervaringen

Nog geen ervaringen

Voeg een ervaring toe

Je emailadres is alleen ter verificatie, je krijgt geen emails van ons

Contactgegevens

Molenstraat 273
9402 JR Assen

Neem contact op met Herbergier Assen

Voordelen van Claimen

  • Zelf uw vermelding beheren
  • Reageren op beoordelingen
  • Logo en afbeeldingen toevoegen

Nieuwe klant


Bestaande klant

Wijziging voorstellen

Gegevens

Specificaties

Advertenties

Wij gebruiken cookies en diensten van derden om ervoor te zorgen dat u de best mogelijke ervaring op onze website heeft.