Herbergier Arnhem

Herbergier
Adres Het Nieuwe Land 14
6828 DZ Arnhem
ZorgtypeDementie
Zorgprofiel
ZorgduurPermanent verblijf
Beschikbaarheidop aanvraag
Vanaf prijs per maand1.700
Appartement grootte in m234-60 m2
AanbiederHerbergier
Echtparen?Ja
Huisdieren? Ja
24 uurs zorg?Ja
Aantal appartementen16
Zorghotel?Nee
Zorgvakantie?Nee
Services en DienstenService kosten algemene ruimtes, Schoonhouden appartement, Eten & drinken bezoek, Huishoudelijke hulp, Activiteiten/Welzijn, Wassen van kleding en linnengoed, Eten & drinken, Gas, water, licht, Tv Internet
Overig
Keurmerk

Omschrijving van Herbergier Arnhem

In Herbergier Arnhem wonen mensen met een vorm van dementie, die niet meer zelfstandig kunnen wonen. Dementerende ouderen moeten serieus genomen worden, vinden wij, zoveel als mogelijk eigen beslissingen kunnen nemen en worden aangesproken op hun gedrag. Daarom bieden we onze gasten* de ruimte om zich te ontwikkelen op een manier die bij hen past. Het naar uw zin hebben

In Herbergier Arnhem stimuleren wij onze gasten om zo actief en zelfstandig mogelijk te blijven en bieden we hun familie de mogelijkheid om hierbij betrokken te zijn. Ook stellen wij onze gasten in de gelegenheid om deel te nemen aan vertrouwde activiteiten, zoals het halen van de boodschappen, voorbereidingen in de keuken of het wassen en strijken van hun kleding. Herbergier Arnhem is een echte woonleefgemeenschap, waarin het draait om het dagelijkse leven. We genieten daar met z'n allen van. We dagen onze gasten uit om nieuwe dingen te leren, voor zichzelf op te komen en te doen wat ze zelf willen. Wij houden niet van beperkingen, waardoor onze gasten het gevoel krijgen niet volwaardig meer mee te tellen.

Wij vinden het belangrijk dat u uw levensstijl zoveel als mogelijk op de oude voet kunt voortzetten. Daartoe behoort ook het contact met uw naasten en uw kennissenkring. Daarom staan de deuren van onze Herbergier ook open voor uw familie, vrienden en kennissen.

Deze omschrijving aanpassen?

Ervaringen

Nog geen ervaringen

Voeg een ervaring toe

Je emailadres is alleen ter verificatie, je krijgt geen emails van ons

Contactgegevens

Het Nieuwe Land 14
6828 DZ Arnhem

Neem contact op met Herbergier Arnhem

Voordelen van Claimen

  • Zelf uw vermelding beheren
  • Reageren op beoordelingen
  • Logo en afbeeldingen toevoegen

Nieuwe klant


Bestaande klant

Wijziging voorstellen

Gegevens

Specificaties

Wij gebruiken cookies en diensten van derden om ervoor te zorgen dat u de best mogelijke ervaring op onze website heeft.