Henriëlla Wonen met Zorg

Henriëlla Zorg
Adres Thomsonplein 8
2565 KV Den Haag
ZorgtypeDementie
Zorgprofiel
ZorgduurPermanent verblijf
Beschikbaarheidop aanvraag
Vanaf prijs per maandop aanvraag
Appartement grootte in m2
AanbiederHenriëlla Zorg
Echtparen?Nee
Huisdieren? Nee
24 uurs zorg?Ja
Aantal appartementen8
Zorghotel?Nee
Zorgvakantie?Nee
Services en DienstenService kosten algemene ruimtes, Huishoudelijke hulp, Activiteiten/Welzijn, Eten & drinken, Gas, water, licht
Overig
Keurmerk

Omschrijving van Henriëlla Wonen met Zorg

Onze locatie aan het Thomsonplein biedt ruimte aan acht bewoners met een psychogeriatrische zorgvraag (dementie). De locatie is kleinschalig, waardoor er echt een huiselijk gevoel heerst. Onze zorg hebben wij hier ook op ingericht. Als bewoner behoudt u de regie over uw eigen zorg en ondersteuning, waardoor er persoonsgerichte en kwalitatief hoogstaande zorg geleverd wordt.

U beschikt over een eigen kamer die u met persoonlijke spullen in kunt richten. Uiteraard is het ook mogelijk om wat eigen meubels mee te nemen, maar hiervoor vragen wij u dit vooraf af te stemmen zodat er voldoende ruimte beschikbaar blijft in de kamer voor de zorgverlening.

Onze zorg en ondersteuning op deze locatie is heel divers en bestaat uit onder andere verzorging, begeleiding, verzorging van de maaltijden, faciliteren van een activiteitenprogramma en huishoudelijke ondersteuning. Er is een gezamenlijke huiskamer aanwezig waar u terecht kunt voor de maaltijden, activiteiten of om gezellig een kopje koffie te drinken. U bent altijd vrij om ervoor te kiezen om in de huiskamer of op de eigen kamer te verblijven.

Deze omschrijving aanpassen?

Ervaringen

Nog geen ervaringen

Voeg een ervaring toe

Je emailadres is alleen ter verificatie, je krijgt geen emails van ons

Contactgegevens

Thomsonplein 8
2565 KV Den Haag

Neem contact op met Henriëlla Wonen met Zorg

Voordelen van Claimen

  • Zelf uw vermelding beheren
  • Reageren op beoordelingen
  • Logo en afbeeldingen toevoegen

Nieuwe klant


Bestaande klant

Wijziging voorstellen

Gegevens

Specificaties

Advertenties

Wij gebruiken cookies en diensten van derden om ervoor te zorgen dat u de best mogelijke ervaring op onze website heeft.