Zorgvilla Belgisch Park

Hazelhoff zorgvilla's
Adres Antwerpsestraat 18
2587 AG Den Haag
ZorgtypeDementie, Somatiek /Lichamelijke klachten
ZorgprofielVV 4, VV 5, VV 6, VV 8, VV 9, VV 10, LG 4
ZorgduurPermanent verblijf
Beschikbaarheidop aanvraag
Vanaf prijs per maandop aanvraag
Appartement grootte in m2
AanbiederHazelhoff zorgvilla's
Echtparen?Ja
Huisdieren? Nee
24 uurs zorg?Ja
Aantal appartementen6
Zorghotel?Nee
Zorgvakantie?Nee
Services en DienstenService kosten algemene ruimtes, Huishoudelijke hulp, Wassen van kleding en linnengoed, Eten & drinken, Gas, water, licht, Tv Internet
Overig
Keurmerk

Omschrijving van Zorgvilla Belgisch Park

Zorgvilla Belgisch Park telt 6 ruime en lichte appartementen met ieder een eigen woonkamer, slaapkamer en badkamer. Elk appartement heeft twee ruime privé kamers. U vindt het prachtige Kuhrhaus, de boulevard en het strand van Scheveningen op loopafstand.

Bij binnenkomst van de onlangs gerenoveerde ruime villa uit het begin van de 20 e eeuw, ervaart u de grandeur uit de jaren twintig door de mooie plafonds, fraaie lambriseringen en het bordestrappenhuis.

De centrale woon- eetkamer biedt de mogelijkheid om op een prettige manier tijd door te brengen met uw medebewoners, familie en vrienden. In de ruime villa is er ruimte voor 6 bewoners die ieder een eigen woonkamer, slaapkamer en badkamer hebben naast de gemeenschappelijke ruimtes.

Doordat elk appartement twee privé kamers heeft biedt deze villa ook ruimte voor een echtpaar en kunnen zij, onder alle omstandigheden, bijvoorbeeld als een van beiden meer zorg nodig heeft, toch samen blijven. De inpandige lift maakt Zorgvilla Belgisch Park ideaal voor ouderen die slecht ter been zijn.

Het ruime terras van deze zorgvilla is heerlijk om in de zomer van het weer te genieten. Tevens beschikt elke woning over een telefoon-, televisie- en internetaansluiting, en de kosten hiervan zijn altijd inbegrepen.

Deze omschrijving aanpassen?

Ervaringen

Nog geen ervaringen

Voeg een ervaring toe

Je emailadres is alleen ter verificatie, je krijgt geen emails van ons

Contactgegevens

Antwerpsestraat 18
2587 AG Den Haag

Neem contact op met Zorgvilla Belgisch Park

Voordelen van Claimen

  • Zelf uw vermelding beheren
  • Reageren op beoordelingen
  • Logo en afbeeldingen toevoegen

Nieuwe klant


Bestaande klant

Wijziging voorstellen

Gegevens

Specificaties

Wij gebruiken cookies en diensten van derden om ervoor te zorgen dat u de best mogelijke ervaring op onze website heeft.