Fidesta Sinnemahuys

Fidesta
Adres Hearewei 151
9035 EK Dronryp
ZorgtypeDementie, Somatiek /Lichamelijke klachten
ZorgprofielVV 4, VV 5, VV 6
ZorgduurPermanent verblijf
Beschikbaarheidop aanvraag
Vanaf prijs per maandop aanvraag
Appartement grootte in m247-70 m2
AanbiederFidesta
Echtparen?Ja
Huisdieren? Ja
24 uurs zorg?Nee
Aantal appartementen18
Zorghotel?Nee
Zorgvakantie?Nee
Services en DienstenService kosten algemene ruimtes, Schoonhouden appartement, Activiteiten/Welzijn, Wassen van kleding en linnengoed, Eten & drinken, Gas, water, licht, Tv Internet
OverigHuisdieren alleen in overleg, 24-uurs toezicht, huishoudelijk hulp op indicatie, palliatieve zorg beschikbaar voor bewoners die er al wonen
Keurmerk

Omschrijving van Fidesta Sinnemahuys

Ouderen wonen graag zo lang mogelijk zelfstandig. Soms gaat het thuis niet meer en voelen ze zich er niet meer prettig en veilig. Ze hebben behoefte aan zorg, veiligheid, aandacht en welzijn omdat ze lichamelijk minder worden en/of geestelijk achteruitgaan (bijvoorbeeld vanwege dementie). Ook kan het zijn dat ze zich alleen voelen en het ze niet meer goed lukt om de dag door te komen.

Ook voor een partner of andere mantelzorgers kan het te zwaar worden. Al met al gaat het thuis niet meer, of ze willen dit voor zijn en tijdig verhuizen. Wonen in Fidesta Sinnemahuys is dan een uitkomst. Het is een woonvorm tussen thuis en het verpleeghuis in.

Een vertrouwd thuis
Een vertrouwd thuis, dat is wonen in Fidesta Sinnemahuys. Bewoners wonen bij ons zelfstandig in hun eigen appartement, met vrijheid en regie over hun eigen leven. En dat in een kleinschalige, beschutte en vertrouwde woonomgeving, dicht bij de mensen die belangrijk voor ze zijn. Bewoners zijn bij ons niet alleen, er is altijd iemand nabij (24 uurs toezicht). Dit geeft rust en een vertrouwd en veilig gevoel, zowel bij de bewoners zelf als bij hun naasten.

Bewoners krijgen de lichte tot matige zorg die ze nodig hebben, zo nodig met domotica en aanpassingen. Ook echtparen zijn welkom, ook als maar één van hen zorg nodig heeft.

De gezamenlijke huiskamer is dé plek in Fidesta Sinnemahuys. Veel bewoners zien de huiskamer als een verlengde van hun eigen appartement, ze zijn er graag. We zijn er veel samen en we genieten met elkaar van de leuke dingen des levens. Het koffiedrinken is ook zo’n moment om gezellig bij elkaar te zitten.

Bewoners worden bij ons gezien. We kijken zo goed mogelijk wat ze nodig hebben en waar hun behoeftes liggen. Als we daar bij kunnen aansluiten, dan doen we het goed. We zien graag weer de glimlach op hun gezicht.

We zijn met het zorgteam en onze vrijwilligers als het ware het vangnet voor de bewoners. Van familie horen we vaak terug dat ze – als hun naaste eenmaal bij ons woont – ze de ruimte voelen om de dagelijkse zorg los te laten. Ze merken dat hun echtgenoot of ouder het goed bij ons heeft en weer opknapt. Wel blijven ze nog volop betrokken en onderdeel van het leven van de bewoner.

Daniël en Martine Hartog, de bevlogen zorgondernemers, doen er samen met de medewerkers en vrijwilligers alles aan om het de bewoners naar de zin te maken. Er is veel persoonlijk contact in een warme, huiselijke en gemoedelijke sfeer.

Deze omschrijving aanpassen?

Ervaringen

Nog geen ervaringen

Voeg een ervaring toe

Je emailadres is alleen ter verificatie, je krijgt geen emails van ons

Contactgegevens

Hearewei 151
9035 EK Dronryp

Neem contact op met Fidesta Sinnemahuys

Voordelen van Claimen

  • Zelf uw vermelding beheren
  • Reageren op beoordelingen
  • Logo en afbeeldingen toevoegen

Nieuwe klant


Bestaande klant

Wijziging voorstellen

Gegevens

Specificaties

 

Wij gebruiken cookies en diensten van derden om ervoor te zorgen dat u de best mogelijke ervaring op onze website heeft.