Fidesta Offingaburg

Woonzorg: Fidesta
Huur: Wonen Noordwest Friesland
Adres Offingaburg 8
9074 DV Hallum
ZorgtypeDementie
ZorgprofielVV 4, VV 5, VV 6
ZorgduurPermanent verblijf
Beschikbaarheidop aanvraag
Vanaf prijs per maandop aanvraag
Appartement grootte in m2
AanbiederWoonzorg: Fidesta
Huur: Wonen Noordwest Friesland
Echtparen?Ja
Huisdieren? Ja
24 uurs zorg?Nee
Aantal appartementen8
Zorghotel?Nee
Zorgvakantie?Nee
Services en DienstenService kosten algemene ruimtes, Schoonhouden appartement, Activiteiten/Welzijn, Wassen van kleding en linnengoed, Eten & drinken
OverigHuisdieren alleen in overleg, 24-uurs toezicht, huishoudelijk hulp op indicatie, palliatieve zorg beschikbaar voor bewoners die er al wonen
Keurmerk

Omschrijving van Fidesta Offingaburg

Ouderen wonen graag zo lang mogelijk zelfstandig. Soms gaat het thuis niet meer en voelen ze zich er niet meer prettig en veilig. Ze hebben behoefte aan zorg, veiligheid, aandacht en welzijn omdat ze lichamelijk minder worden en/of geestelijk achteruitgaan (bijvoorbeeld vanwege dementie). Ook kan het zijn dat ze zich alleen voelen en het ze niet meer goed lukt om de dag door te komen.

Ook voor een partner of andere mantelzorgers kan het te zwaar worden. Al met al gaat het thuis niet meer, of ze willen dit voor zijn en tijdig verhuizen. Wonen in Fidesta Offingaburg is dan een uitkomst. Het is een woonvorm tussen thuis en het verpleeghuis in.

Een vertrouwd thuis
Een vertrouwd thuis, dat is wonen in Fidesta Offingaburg. Bewoners wonen bij ons zelfstandig in hun eigen appartement, met vrijheid en regie over hun eigen leven. En dat in een kleinschalige, beschutte en vertrouwde woonomgeving, dicht bij de mensen die belangrijk voor ze zijn. Bewoners zijn bij ons niet alleen, er is altijd iemand nabij (24 uurs toezicht). Dit geeft rust en een vertrouwd en veilig gevoel, zowel bij de bewoners zelf als bij hun naasten. Bewoners krijgen de lichte tot matige zorg die ze nodig hebben, zo nodig met domotica en aanpassingen. Ook echtparen zijn welkom, ook als maar één van hen zorg nodig heeft.

Fidesta Offingaburg is een kleinschalige woonzorgvoorziening voor beschut wonen in het complex Offingaburg in Hallum. Ruime appartementen zijn speciaal bedoeld voor senioren (ook echtparen) die langdurige zorg nodig hebben en tegelijk zoveel mogelijk de regie over hun eigen leven willen houden. Er zijn dag en nacht zorgmedewerkers aanwezig.

Er wonen senioren die zorg, aandacht en welzijn nodig hebben. Fidesta Offingaburg biedt deze mogelijkheid aan ouderen die zelfstandig willen blijven wonen in de eigen vertrouwde omgeving, waar ze zijn opgegroeid, dichtbij familie en vrienden.

Irene Romers, de bevlogen zorgondernemer, doet er samen met de medewerkers en vrijwilligers alles aan om het de bewoners naar de zin te maken. Er is veel persoonlijk contact in een warme, huiselijke en gemoedelijke sfeer.

Deze omschrijving aanpassen?

Ervaringen

Nog geen ervaringen

Voeg een ervaring toe

Je emailadres is alleen ter verificatie, je krijgt geen emails van ons

Contactgegevens

Offingaburg 8
9074 DV Hallum

Neem contact op met Fidesta Offingaburg

Voordelen van Claimen

  • Zelf uw vermelding beheren
  • Reageren op beoordelingen
  • Logo en afbeeldingen toevoegen

Nieuwe klant


Bestaande klant

Wijziging voorstellen

Gegevens

Specificaties

Advertenties

Wij gebruiken cookies en diensten van derden om ervoor te zorgen dat u de best mogelijke ervaring op onze website heeft.