Fidesta Noarderthús

Fidesta
Adres Noard 101
8711 AD Workum
ZorgtypeDementie, Somatiek /Lichamelijke klachten
ZorgprofielVV 4, VV 5, VV 6
ZorgduurPermanent verblijf
Beschikbaarheidop aanvraag
Vanaf prijs per maandop aanvraag
Appartement grootte in m260-65 m2
AanbiederFidesta
Echtparen?Ja
Huisdieren? Ja
24 uurs zorg?Nee
Aantal appartementen10
Zorghotel?Nee
Zorgvakantie?Nee
Services en DienstenService kosten algemene ruimtes, Schoonhouden appartement, Activiteiten/Welzijn, Wassen van kleding en linnengoed, Eten & drinken
OverigHuisdieren alleen in overleg, 24-uurs toezicht, huishoudelijk hulp op indicatie, palliatieve zorg beschikbaar voor bewoners die er al wonen
Keurmerk

Omschrijving van Fidesta Noarderthús

Ouderen wonen graag zo lang mogelijk zelfstandig. Soms gaat het thuis niet meer en voelen ze zich er niet meer prettig en veilig. Ze hebben behoefte aan zorg, veiligheid, aandacht en welzijn omdat ze lichamelijk minder worden en/of geestelijk achteruitgaan (bijvoorbeeld vanwege dementie). Ook kan het zijn dat ze zich alleen voelen en het ze niet meer goed lukt om de dag door te komen.

Ook voor een partner of andere mantelzorgers kan het te zwaar worden. Al met al gaat het thuis niet meer, of ze willen dit voor zijn en tijdig verhuizen. Wonen in Fidesta Noarderthús is dan een uitkomst. Het is een woonvorm tussen thuis en het verpleeghuis in.

Een vertrouwd thuis
Een vertrouwd thuis, dat is wonen in Fidesta Noarderthús. Bewoners wonen bij ons zelfstandig in hun eigen appartement, met vrijheid en regie over hun eigen leven. En dat in een kleinschalige, beschutte en vertrouwde woonomgeving, dicht bij de mensen die belangrijk voor ze zijn. Bewoners zijn bij ons niet alleen, er is altijd iemand nabij (24 uurs toezicht). Dit geeft rust en een vertrouwd en veilig gevoel, zowel bij de bewoners zelf als bij hun naasten. Bewoners krijgen de lichte tot matige zorg die ze nodig hebben, zo nodig met domotica een aanpassingen. Ook echtparen zijn welkom, ook als maar één van hen zorg nodig heeft.

In het hart van Workum, aan de sfeervolle hoofdstraat ‘t Noard, staat Fidesta Noarderthús. Bij ons houden bewoners regie over hun eigen leven en kunnen hun eigen keuzes maken. Zo kunnen ze een goed en een fijn leven leiden. We houden rekening met de wensen, waarden en normen en persoonlijke keuzes van elke bewoner. We spelen hier op in en gaan respectvol met de bewoners om. Dat is voor ons niet meer dan logisch.

Leen en Froukje van Poelje, de bevlogen zorgondernemers, doen er samen met de medewerkers en vrijwilligers alles aan om het de bewoners naar de zin te maken. Er is veel persoonlijk contact in een warme, huiselijke en gemoedelijke sfeer.

Deze omschrijving aanpassen?

Ervaringen

Nog geen ervaringen

Voeg een ervaring toe

Je emailadres is alleen ter verificatie, je krijgt geen emails van ons

Contactgegevens

Noard 101
8711 AD Workum

Neem contact op met Fidesta Noarderthús

Voordelen van Claimen

  • Zelf uw vermelding beheren
  • Reageren op beoordelingen
  • Logo en afbeeldingen toevoegen

Nieuwe klant


Bestaande klant

Wijziging voorstellen

Gegevens

Specificaties

Advertenties

Wij gebruiken cookies en diensten van derden om ervoor te zorgen dat u de best mogelijke ervaring op onze website heeft.