De Tabakshof

Quarijn
Adres Het Bosje 11
3921 EH Elst (Utrecht)
ZorgtypeDementie
ZorgprofielVV 5, VV 7
ZorgduurPermanent verblijf
Beschikbaarheidop aanvraag
Vanaf prijs per maand3.326
Appartement grootte in m2
AanbiederQuarijn
Echtparen?Nee
Huisdieren?
24 uurs zorg?Ja
Aantal appartementen13
Zorghotel?Nee
Zorgvakantie?Nee
Services en DienstenService kosten algemene ruimtes, Aansprakelijkheidsverzekering, Inboedelverzekering, Schoonhouden appartement, Eten & drinken bezoek, Wassen van kleding en linnengoed, Eten & drinken
Overig
Keurmerk

Omschrijving van De Tabakshof

De Tabakshof biedt individuele zorg aan dementerende ouderen uitgaande van zijn of haar identiteit. Vanuit persoonlijke verbinding, liefdevol en vanuit ons hart met de bewoner, familie en met elkaar. De Tabakshof biedt kleinschalige woonzorg voor mensen met dementie en terminale thuiszorg. Bijzonder is de ruime personele bezetting waardoor we veel individuele aandacht aan onze bewoners geven. Bewoners, familie en medewerkers voelen zich thuis in de prettige gemeenschappelijke ruimtes en de prachtige en praktische tuin. Aanvullende informatie Wij halen voortdurend het beste in onze bewoners naar boven. Liefdevolle zorg voor dementerende ouderen. Aandacht voor alles wat we doen. In De Tabakshof richten we ons op de wensen, belevingswereld en leefgewoonten van ouderen met dementie. U leeft bij ons zoals u gewend bent. Uw gewoonten en activiteiten kunt u bij ons zoveel mogelijk voortzetten. Onze medewerkers hebben de tijd voor u.

Deze omschrijving aanpassen?

Ervaringen

Nog geen ervaringen

Voeg een ervaring toe

Je emailadres is alleen ter verificatie, je krijgt geen emails van ons

Contactgegevens

Het Bosje 11
3921 EH Elst (Utrecht)

Neem contact op met De Tabakshof

Voordelen van Claimen

  • Zelf uw vermelding beheren
  • Reageren op beoordelingen
  • Logo en afbeeldingen toevoegen

Nieuwe klant


Bestaande klant

Wijziging voorstellen

Gegevens

Specificaties

Advertenties

Wij gebruiken cookies en diensten van derden om ervoor te zorgen dat u de best mogelijke ervaring op onze website heeft.