Buytenhuis De Wenakker

Adres Verlengde Hereweg 191
9721 AS Groningen
ZorgtypeDementie, Somatiek /Lichamelijke klachten
ZorgprofielVV 4, VV 5, VV 6, VV 7
Zorgduur
Beschikbaarheidop aanvraag
Vanaf prijs per maand
Appartement grootte in m2
Aanbieder
Echtparen?
Huisdieren?
24 uurs zorg?
Aantal appartementen
Zorghotel?
Zorgvakantie?
Services en DienstenService kosten algemene ruimtes, Aansprakelijkheidsverzekering, Inboedelverzekering, Schoonhouden appartement, Vervoer op afroep, Boodschappenservice, Eten & drinken bezoek, Huishoudelijke hulp, Activiteiten/Welzijn, Wassen van kleding en linnengoed, Eten & drinken, Gas, water, licht, Tv Internet
Overig
Keurmerk

Omschrijving van Buytenhuis De Wenakker

Een thuis voor mensen met dementie Comfortabel, gezellig én gezond wonen in een veilig huis waar de mens ertoe doet en waar de omgeving aansluit bij de belevingswereld van mensen met dementie. Het Buytenhuis is een kleinschalige vorm van wonen met zorg voor mensen die niet meer zelfstandig thuis kunnen wonen maar zich wel ergens thuis willen voelen. We hebben een grote belevenis-tuin die door de bewoners erg op prijs wordt gesteld. Familieleden, vrienden en mantelzorgers zijn bij Het Buytenhuis altijd welkom. Er zijn geen vaste bezoektijden, binnenlopen kan altijd. Mee-eten of blijven logeren? In overleg is veel mogelijk. Bij een thuisgevoel hoort veel bezoek van familie, vrienden en mantelzorgers. Voor onze bewoners is dat van onschatbare waarde. Familieleden, vrienden of mantelzorgers kunnen altijd helpen en meedoen met de activiteiten die we organiseren. Het ClubHuys van De Wenakker organiseert dagelijks allerlei leuke activiteiten voor haar bewoners. Hier kunnen ook andere mensen bij aansluiten, bijvoorbeeld ouderen met (beginnende) dementie uit de directe omgeving. Er is plaats voor ongeveer vijf extra daggasten.

Deze omschrijving aanpassen?

Ervaringen

Nog geen ervaringen

Voeg een ervaring toe

Je emailadres is alleen ter verificatie, je krijgt geen emails van ons

Contactgegevens

Verlengde Hereweg 191
9721 AS Groningen

Neem contact op met Buytenhuis De Wenakker

Voordelen van Claimen

  • Zelf uw vermelding beheren
  • Reageren op beoordelingen
  • Logo en afbeeldingen toevoegen

Nieuwe klant


Bestaande klant

Wijziging voorstellen

Gegevens

Specificaties

Advertenties

Wij gebruiken cookies en diensten van derden om ervoor te zorgen dat u de best mogelijke ervaring op onze website heeft.