ArendState

Accolade Zorg
Adres Groningerstraat 25
9401 BH Assen
ZorgtypeDementie, Somatiek /Lichamelijke klachten
Zorgprofiel
ZorgduurTijdelijke zorg, Permanent verblijf
Beschikbaarheidop aanvraag
Vanaf prijs per maandop aanvraag
Appartement grootte in m227
AanbiederAccolade Zorg
Echtparen?Ja
Huisdieren? Ja
24 uurs zorg?Ja
Aantal appartementen
Zorghotel?
Zorgvakantie?
Services en DienstenService kosten algemene ruimtes, Aansprakelijkheidsverzekering, Inboedelverzekering, Schoonhouden appartement, Activiteiten/Welzijn, Wassen van kleding en linnengoed, Eten & drinken
Overig
Keurmerk

Omschrijving van ArendState

Zelfstandig wonen met dagelijkse ondersteuning en zorg, tijdelijk of permanent. Dat kan in ArendState, op dezelfde vertrouwde manier zoals u thuis gewend bent.

Een huiselijke omgeving met fijne faciliteiten
Welkom op onze nieuwe locatie. Van alle gemakken voorzien én middenin het centrum, maar wat belangrijker is: met persoonlijke zorg en aandacht.

Het prachtige nieuwe pand ArendState biedt alle mogelijkheden om te wonen, te leven en te werken. Sinds het najaar van 2018 bewonen we het pand, dus het is voorzien van de nieuwste toepassingen. Zo kan iedere bewoner zelf de temperatuur in het eigen appartement regelen: niet alleen door verwarming, maar in de zomer ook door koelen. In ArendState is ook aandacht voor zorgtechnologie. In de periode van de bouw is nagedacht over de inzet van technologie om de zorg te verbeteren. Zo helpt technologie ons bijvoorbeeld om onze bewoners met dementie de mogelijkheid te geven om zich vrij te bewegen; verder dan de eigen woongroep. Bijvoorbeeld doordat we werken met looproutes. Nieuwsgierig? Kom eens kijken!

Naast de zorg en dienstverlening die u in een woonzorgcentrum mag verwachten, biedt Accolade allerlei aanvullende services. Zo is er een maaltijdservice en een handige klussendienst.

Deze omschrijving aanpassen?

Ervaringen

Nog geen ervaringen

Voeg een ervaring toe

Je emailadres is alleen ter verificatie, je krijgt geen emails van ons

Contactgegevens

Groningerstraat 25
9401 BH Assen

Neem contact op met ArendState

Voordelen van Claimen

  • Zelf uw vermelding beheren
  • Reageren op beoordelingen
  • Logo en afbeeldingen toevoegen

Nieuwe klant


Bestaande klant

Wijziging voorstellen

Gegevens

Specificaties

Wij gebruiken cookies en diensten van derden om ervoor te zorgen dat u de best mogelijke ervaring op onze website heeft.