Praat vandaag over morgen

Praat vandaag over morgen

Stel het niet uit. Praat vandaag over morgen. Met die boodschap roept ActiZ iedereen in Nederland op in gesprek te gaan over ouder worden. Wat kun jij betekenen voor de ouderen in jouw omgeving? Hoe wil jij zelf oud worden? Wat verwacht je van je naasten, je buurt of van de overheid? En zijn die verwachtingen realistisch? Wat kun je nu al regelen om straks prettig oud te worden?

Dit gesprek is nodig, omdat Nederland in snel tempo vergrijst. Het staat vast dat de zorg voor ouderen zal veranderen. Dat vraagt iets van ons allemaal. Hoe we de zorg voor ouderen organiseren én wat we voor elkaar doen. ActiZ heeft als branchevereniging van 400 zorgorganisaties een maatschappelijke verantwoordelijkheid om de zorg voor ouderen toekomstbestendig te maken.

Met de publieksaanpak Praat vandaag over morgen betrekt ActiZ heel Nederland bij de toekomst van de ouderenzorg. We roepen iedereen in Nederland op om het gesprek aan te gaan. Hoe wil jij ouder worden? Welke wensen en verwachtingen heb jij? En wat kun jij betekenen voor je partner, je ouders, je buurvrouw? Kortom…hoe wil Nederland ouder worden?

Lees meer op praatvandaagovermorgen.nl

Wij gebruiken cookies en diensten van derden om ervoor te zorgen dat u de best mogelijke ervaring op onze website heeft.