Wooncentrum zorgvilla in Capelle aan den IJssel

Wooncentrum zorgvilla in Capelle aan den IJssel

Nieuwe Zorgvilla op Wonen als thuis:

Comfortabel. Veilig. Vertrouwd. Wooncentrum Nederland biedt een breed scala aan hoogwaardige faciliteiten om het welzijn en comfort van onze bewoners te bevorderen. Van 24 ruime kamers en gemeenschappelijke ruimtes tot wellnessfaciliteiten en georganiseerde activiteiten. Uw zorg, uw thuis Comfortabel thuis met zorg bij Wooncentrum Nederland. Met een verwachte oplevering in het derde kwartaal van 2024, opent Wooncentrum Nederland inschrijvingen voor ons nieuwe woonensemble in Capelle aan den IJssel. Dit moderne wooncomplex belooft een veilige en warme thuisomgeving te zijn, waar persoonlijke, op maat gemaakte zorg centraal staat. Onze toegewijde professionals zijn er om te voldoen aan jouw individuele zorgbehoeften en wensen. Een unieke kans om deel uit te maken van onze gemeenschap waar comfort en kwaliteitszorg hand in hand gaan. U voelt zich thuis bij wooncentrum Nederland. De totale maandelijkse kosten voor wonen service en aanvullende diensten beginnen bij 2111,- euro. Afhankelijk van de ligging en grootte van het appartement. Neem contact op voor meer informatie.

 

https://www.wonenalsthuis.nl/zorgvilla-kleinschalige-woonzorg/wooncentrum-nederland/#ihttps://www.wonenalsthuis.nl/zorgvilla-kleinschalige-woonzorg/wooncentrum-nederland/nfo

Wij gebruiken cookies en diensten van derden om ervoor te zorgen dat u de best mogelijke ervaring op onze website heeft.