Nieuwe zorg voorziening op wonen als thuis , het Buytenhuis

Nieuwe zorg voorziening op wonen als thuis , het Buytenhuis

Een thuis voor mensen met dementie

Comfortabel, gezellig én gezond wonen in een veilig huis waar de mens ertoe doet en waar de omgeving aansluit bij de belevingswereld van mensen met dementie.

Het Buytenhuis is een kleinschalige vorm van wonen met zorg voor mensen die niet meer zelfstandig thuis kunnen wonen maar zich wel ergens thuis willen voelen. We hebben een grote belevenis-tuin die door de bewoners erg op prijs wordt gesteld.

Familieleden, vrienden en mantelzorgers zijn bij Het Buytenhuis altijd welkom. Er zijn geen vaste bezoektijden, binnenlopen kan altijd. Mee-eten of blijven logeren? In overleg is veel mogelijk.

Bij een thuisgevoel hoort veel bezoek van familie, vrienden en mantelzorgers. Voor onze bewoners is dat van onschatbare waarde.

Familieleden, vrienden of mantelzorgers kunnen altijd helpen en meedoen met de activiteiten die we organiseren.

 

zie: zorgvilla-kleinschalige-woonzorg/buytenhuis-de-wenakkervoor meer informatie

 

 

 

Het ClubHuys van De Wenakker organiseert dagelijks allerlei leuke activiteiten voor haar bewoners. Hier kunnen ook andere mensen bij aansluiten, bijvoorbeeld ouderen met (beginnende) dementie uit de directe omgeving. Er is plaats voor ongeveer vijf extra daggasten.

Wij gebruiken cookies en diensten van derden om ervoor te zorgen dat u de best mogelijke ervaring op onze website heeft.