nieuwe Zorgvilla in Loosdrecht van Golden Years

nieuwe Zorgvilla in Loosdrecht van Golden Years

Medio november begint Golden years die al een locatie in Loosdrecht heeft zie: https://www.wonenalsthuis.nl/kleinschalige-woon-zorg-voorziening/residence-eikenrode/een nieuwe locatie de 9linden. https://de9linden.nl

de9 linden loosdrecht

De 9linden wordt een zeer exclusieve kleinschalige woonzorg voorziening met 11 appartementen vanaf 4500 euro per maand.

De omschrijving:

De Negen Linden is het jongste monumentale landgoed van Nederland in een wondermooie en waterrijke omgeving, op korte afstand van Amsterdam, Utrecht en dicht bij de dorpskern van Loosdrecht met alle voorzieningen. Historische grandeur gaat hier hand in hand met alle denkbare luxe en dat in een nieuw gebouw (Oorsprong 2012).

De Negen Linden laat niets te wensen over wat betreft voorzieningen en modern comfort. De symbiose tussen de vrijwel vervlogen levensstijl in een “landhuis” en alle hedendaagse luxe en comfort is uniek en perfect. Daal af naar het zwembad met wellnessruimte in het souterrain en je staat versteld. Het zwembad met jetstream, marmeren zuilen, lambrisering en vloeren, geornamenteerd plafond en volledig geoutilleerde bar is een oase van luxe. Er is een sauna met stoomcabine, whirlpool en douches en openslaande deuren naar een spectaculair terras, onder het waterniveau van de vijver. In de wijnkelder heerst exact het juiste klimaat om de kostbare voorraad in topconditie te houden.

Door het hele huis is gebruikgemaakt van het mooiste Italiaanse marmer, natuursteen, robuust eikenhout en prachtige parketvloeren. De imposante hal met trappenhuis – met dakvenster –. Vormt het hart van het huis, maar er is ook een lift die zich van de ene verdieping naar de andere verplaatst. De ruimte op elke etage is overweldigend. Meerdere zitkamers, salons, een eetkamer, biljartzaal en enorm overdekt terras op de begane grond – alle met open haard. In de gezellige, professionele keuken, even- eens met open haard, domineert het ‘Chateau’- fornuis van La Cornue waar onze restaurant kok culinair goed terecht kan. Er zijn elf uiterst riante woon/slaapsuites, de een nog fraaier dan de ander. Overal in dit huis’”avant la lettre “wordt de sfeer bepaald door een streven naar harmonie, warmte en opulent comfort. Het huis is uitgerust met state of the art domotica, zelfs voor de gordijnen, externe luiken en klimaatbeheersing – warmte en koeling. Er is, uiteraard, een zeer geavanceerd beveiligingssysteem.

Wij gebruiken cookies en diensten van derden om ervoor te zorgen dat u de best mogelijke ervaring op onze website heeft.