Kosten Particuliere woonzorg /Zorgvilla

Kosten Particuliere woonzorg /Zorgvilla

Wij krijgen veel vragen van mensen over de (maandelijkse) kosten van een particulier verzorgingshuis voor ouderen dit is ook lang niet altijd (goed) vermeld op de website van een zorgaanbieder. De kosten variëren enorm dit heeft met meerdere factoren te maken zoals: locatie: in Amsterdam betaald u meer dan in een dorp in Friesland de (extra)  diensten die een aanbieder biedt de grootte en ligging van een appartement / studio in de voorziening en de organisatie structuur hebben allemaal invloed op de kosten.

Indien een zorgaanbieder zich heeft aangemeld op de website voor een lidmaatschap vragen wij hen ook om de vanaf prijzen per maand te vermelden waarop oriënterende dan onder andere kunnen filteren. Natuurlijk hebben wij zelf  indicaties van kosten per aanbieder en locatie maar voordat wij deze zullen vermelden cq invullen op de website hebben wij gevraagd aan de aanbieders om dit zelf te doen. Wij hopen dat deze gegevens snel door de aanbieders zullen worden aangegeven zodat dit vooraf duidelijk wordt.

Wonen Als Thuis

NB: de vermelde prijzen zijn wonen en service kosten per maand een uitleg hierover kunt u hier vinden:

https://www.wonenalsthuis.nl/financieel-kleinschalige-particuliere-woonzorg/

Wij gebruiken cookies en diensten van derden om ervoor te zorgen dat u de best mogelijke ervaring op onze website heeft.