Persoonlijke dementie zorg in Dongen

Persoonlijke dementie zorg in Dongen

Eind mei 2018 opent zorgvilla Gardiaan haar deuren. De zorgvilla biedt 24-uurs zorg aan mensen met dementie die niet meer zelfstandig kunnen wonen. Villa Gardiaan is gelegen in Dongen en is gevestigd in het voormalig klooster.

Wonen in zorgvilla Gardiaan kenmerkt zich door een kleinschalige en huiselijke opzet, wat maakt dat bewoners, familie en het zorgteam elkaar goed leren kennen. Persoonlijke aandacht en écht contact vinden wij erg belangrijk. Ook het activeren van het lichaam en geest speelt een belangrijke rol binnen onze zorgvisie. Daarom bieden wij een uitgebreid activiteitenprogramma waarin de nadruk ligt op muziek, bewegen en creativiteit.

Daarnaast is er veel ruimte voor gezamenlijke activiteiten, zoals schilderen, koken en wandelen. Wij ondersteunen bij het dagelijks leven en gaan daarbij uit van de beleving en eigenwaarde van de bewoner en houden rekening met zijn of haar mogelijkheden en wensen.
Villa Gardiaan is onderdeel van Stepping Stones Home & Care. Wij zijn gespecialiseerd in de zorg voor mensen met geheugenproblematiek, die niet meer zelfstandig kunnen wonen. Wij bieden onze bewoners een huiselijke, sfeervolle en vertrouwde woonomgeving met 24-uurs professionele zorg. Meer informatie over Zorgvilla Gardiaan in Dongen: www.villagardiaan.nl

 

 

 

Wij gebruiken cookies en diensten van derden om ervoor te zorgen dat u de best mogelijke ervaring op onze website heeft.