Het Annahuis

Dagelijks Leven
Adres Sint Annastraat 83
5932 BV Tegelen
Beschikbaarheid
Vanaf prijs per maand780
Appartementen20
Appartement grootte in m2
AanbiederDagelijks Leven
Echtparen?
Huisdieren?
24 uurs zorg?Ja
Zorghotel?Nee
Zorgvakantie?Nee
ZorgtypeDementie
ZorgprofielVV 5, VV 6, VV 7, VV 8, VV 9, LG 6
ZorgduurPermanent verblijf
Services en DienstenService kosten algemene ruimtes, Inboedelverzekering, Activiteiten/Welzijn, Wassen van kleding en linnengoed, Eten & drinken, Gas, water, licht, Tv Internet
Keurmerk
Overig

Omschrijving van Het Annahuis

In het hart van Tegelen, vlak achter het openluchttheater De Doolhof, ligt één van de woonzorglocaties van Dagelijks Leven: Het Annahuis. Daar waar vroeger kinderen naar school gingen vinden nu mensen met dementie, alzheimer of een andere vorm van geheugenverlies hun tweede thuis. Het pand voldoet na de verbouwing aan de eisen van deze tijd, zodat de bewoners voorzien zijn van alle comfort. Onze zorgprofessionals zorgen ervoor dat het hen aan niets ontbreekt, van vakkundige verzorging tot afwisselende dagbesteding, maar ook iedere dag vers bereide maaltijden. Gewoon, als thuis. Je voelt je thuis, waar familie en vrienden zich welkom voelen. Bij Het Annahuis staan de deuren dan ook altijd open, voor een kopje koffie, een luisterend oor of een uitgebreid bezoek. Wij vinden het belangrijk dat onze bewoners in de buurt van familie en vrienden kunnen wonen, dichtbij de plaats waar ze zijn opgegroeid of lang woonachtig zijn geweest. Het Annahuis ligt dan ook centraal in Tegelen en onze teamleden komen allemaal uit de buurt.

Deze omschrijving aanpassen?

Ervaringen

Nog geen ervaringen

Voeg een ervaring toe

Je emailadres is alleen ter verificatie, je krijgt geen emails van ons

Contactgegevens

Sint Annastraat 83
5932 BV Tegelen

Neem contact op met Het Annahuis

Voordelen van Claimen

  • Zelf uw vermelding beheren
  • Reageren op beoordelingen
  • Logo en afbeeldingen toevoegen

Nieuwe klant


Bestaande klant

Wijziging voorstellen

Gegevens

Specificaties

Wij gebruiken cookies en diensten van derden om ervoor te zorgen dat u de best mogelijke ervaring op onze website heeft.