Categorie: nieuws over particuliere woonzorg

Opening woonzorglocatie De Boschstede Domus Magnus

Nieuwe Locatie Den Bosch Domus Magnus geopend


Op 29 september werd aan de Nieuwstraat in 's-Hertogenbosch op feestelijke wijze woonzorglocatie en zorghotel De Boschstede geopend. De vijftiende locatie van woon en zorg aandbieder Dom... Lees verder

Nieuwe Locatie in Enschede geopend van Stepping Stones

Villa de Maere in Enschede: wonen als thuis, met zorg op maat


Ouderen die 24 uurs zorg nodig hebben kiezen steeds vaker voor een kleinschalige zorgvoorziening. Dat is de trend. De opening van Villa de Maere geeft ouderen in Enschede meer te kiezen.
... Lees verder

Compartijn laat zorgappartementen inzegenen door pastoor


Het voormalige verzorgingshuis NEBO in Den Haag is ingrijpend gerestaureerd. In het complex, dat nu Huize De Regentes heet, zijn 26 appartementen voor ouderenzorg gerealiseerd. Zorgorganisatie Compartijn laat Huize De Regentes op 26 mei officieel inzegenen.

Dat meldt Compartijn op 15 mei.... Lees verder

Persoonlijke dementie zorg in Dongen

Eind mei 2018 opent zorgvilla Gardiaan haar deuren. De zorgvilla biedt 24-uurs zorg aan mensen met dementie die niet meer zelfstandig kunnen wonen. Villa Gardiaan is gelegen in Dongen en is gevestigd in het voormalig klooster.

Wonen in zorgvilla Gardiaan kenmerkt zich door een kleins... Lees verder

Oud klooster Venlo wordt woonzorg voorziening Stepping Stones

In het voormalig Ursulinenklooster in Venlo opent medio juni Zorgvilla Dalia.

Momenteel wordt de laatste hand gelegd aan de verbouwing van het vier verdiepingen tellende klooster tot 24 appartementen voor mensen met dementie. Zij krijgen er persoonlijke zorg op ... Lees verder

Wij gebruiken cookies en diensten van derden om ervoor te zorgen dat u de best mogelijke ervaring op onze website heeft.